Реклама 18+
Вильфридо де ла Роса

Вильфридо де ла Роса

Wilfrido De La Rosa Mendoza

  • Колумбия
  • 07.02.1993
  • 29 лет
Сезон Команда М Г П +/−
2022 Санта-Фе 25 2 2 0
2021 Клаусура Депортиво Перейра 21 5 6 0
2021 Апертура Депортиво Перейра 37 6 7 0
2020 Депортиво Перейра 20 3 2 0
2019 Клаусура Депортиво Пасто 10 1 0 0
2019 Апертура Энвигадо 15 0 0 0
2018 Клаусура Энвигадо 19 5 1 0
2018 Апертура Энвигадо 12 4 2 0
2017 Клаусура Депортиво Пасто 9 5 0 0
2017 Апертура Депортиво Пасто 5 1 0 0
2016 Клаусура Депортес Толима 5 0 0 0
2015 Клаусура Депортес Толима 1 0 0 0
2015 Апертура Депортес Толима 9 1 0 0
2014 Клаусура Депортес Толима 14 0 0 0
2014 Апертура Депортес Толима 10 1 0 0